Tärna folkhögskola

Tärna folkhögskola ligger i Kumla kyrkby som ligger i Sala. Skolan är en mycket vacker byggnad som liknar en herrgård. Här kommer du att trivas både med lärarna och utbildningen, men även i denna kreativa och inspirerande omgivning.

Vad ska du bli?

På Tärna folkhögskolas hemsida erbjuder de dig ett test för att se vilka utbildningar som passar dig. Det är inte lätt att veta vad man vill bli, och det blir inte lättare att välja utbildning när det finns så många. Så detta testet kan vara en bra ide att starta med. Även om svaret inte känns helt rätt så kan det ge en indikation åt vilket håll som är rätt att gå när du ska välja studier. Vet du redan vad du vill bli är det bara att ansöka till någon av kurserna som finns på Tärna folkhögskola.

Kurser på tärna

Förutom allmän kurs som erbjuds på alla folkhögskolor så finns även kurs för att bli skådespelare, massör, hälsovägledare, personlig tränare, IT pedagog, kostrådgivare och filmarbetare. Hos Tärna folkhögskola kommer du bland annat att få god vägledning av de kompetenta lärarna, diskutera öppet i klasserna och få tips och råd om de bästa sätten för en få en god studieteknik.

Kontaktuppgifter

tärna folkhögskola

Nummer till skolan

0224-583 00

Mailadress till skolan

skolexp@tarna.fhsk.se