Eslövs folkhögskola

En plats där du kan växa. Denna skola arbetar mycket med att göra kurserna och lektionerna så anpassade och personliga som möjligt för att alla ska kunna vara en del.

Sedan 1897

Redan 1897 startade denna skola i Eslöv. Sedan dess har mycket hänt och det allra viktigaste i skolan nu är att alla ska kunna hitta sin plats och passa in, utan en färdig mall på hur du ska vara. Alla olika typer av individer med olika bakgrund och olika förutsättningar kan mötas och ta plats på Eslövs folkhögskola. Här finns ingen form att passa in i, men ändå tillåts alla att passa in. Detta bidrar till en fantastisk gemenskap och värme bland alla elever på skolan.

Fotbollstränar-linjen

Brinner du för fotboll och ledarskap? Då kan fotbollstränarlinjen på Eslövs folkhögskola vara för dig. Detta är en utbildning som är relativt unik för Eslövs folkhögskola. Fotbollstränarlinjen är en tvåårig tränarutbildning som i första hand ger dig kunskap om att träna barn och ungdomar. Men detta går givetvis att bygga på för att träna vuxna, vilket görs i år två, och sedan träna på elitnivå. Endast du själv kan sätta gränser för hur långt denna utbildningen kan ta dig.

Kontaktuppgifter

Eslövs folkhögskola

 

Nummer till skolan

0413 – 663 00

Mailadress till skolan

info@eslovsfhsk.se