Ljungskile folkhögskola

Utvecklas i olika utbildningar eller plugga upp dina gymnasiebetyg

Det finns många utbildningar att välja mellan på Ljungskile folkhögskola. Några av dem är journalistlinjen, musiklinjen, lärarassistent, naturbasår och yrkesförberedande kurser. Givetvis finns det även allmänna kurser och även Svenska från dag ett.

Kurser på distans

Det finns inte bara möjlighet att studera på skolan i Ljungskile, utan det går även bra att studera vissa av kurserna på distans. Två av distanskurserna heter Skriv ditt liv och journalistiskt skrivande och är skrivarkurser på distans. Dessa kurser hjälper dig att utveckla ditt skrivande, med huvudsak, men inte enbart för journalistik och att skriva en självbiografi.

Bo på Ljungskile folkhögskola

Om du inte bor i närheten men ändå vill plugga här eller om du bara är ute efter upplevelsen att bo på ett internat omringad av människor är du som studerande välkommen att bo på Ljungskile folkhögskola till en billig avgift. Detta är en upplevelse som kommer att kanta hela utbildningen. Du har inte bara nära till skolan utan du har även nära till nya bekantskaper och människor som du kan studera och samtala med. En upplevelse som du kommer att ta med dig minst lika mycket som själva utbildningen. Du har ett eget rum. Det finns olika storlekar på rummen och rum som har egen toalett och de som är utan och istället har en gemensam toalett.

Kontaktuppgifter

ljungskile folkhögskola

Nummer till skolan

0522-68 69 00

Mailadress till skolan

folkhogskola@ljungskile.org