Hagabergs folkhögskola

Hagabergs folkhögskola ligger mitt i en park i Södertälje. Det är som en liten oas bara ett stenkast från Södertälje stad och cirka 30 minuter från Stockholm. En perfekt plats för att studera där natur möter stad.

En Svanenmärkt folkhögskola

Hagabergs folkhögskola har blivit tilldelade två miljömärkningar. Svanenmärkning och Ecolabel. För dig som tycker att hållbarhet och miljön är stora frågor kan du med gott samvete studera på Hagabergs folkhögskola. De har fått sina miljömärkningar genom att minska mängden kemikalier, som till exempel städmedel och annat, att de har litet avfall och sorterar allt avfall och att de har reducerat konsumtionen av el och vatten till små nivåer. En hållbar skola – precis som alla borde bara!

Kurser på Hagabergs folkhögskola

Det finns en bred portfolio av kurser att studera på hos Hagabergs folkhögskola. Några av kurserna som de erbjuder är fritidsledare, livskunskap, kyrkans grundutbildning, hälsopedagog, livskunskap, skapande kommunikation, SFI svenska för invandrare, origo, bibelskolor och allmänna utbildningar för att plugga upp till exempel matematik eller svenska.

Vissa utbildningar erbjuds även på distans för dig som inte vill eller kan ta dig till skolan. Kanske om du bor långt från skolan eller kombinerar dessa studier med andra studier. Vad anledningen än må vara väljer du själv om du vill plugga på distans eller på skolan på de kurser som är tillgängliga för distansundervisning.

Kontaktuppgifter

hagabergs folkhögskola

Nummer till skolan

08-550 910 00

Mailadress till skolan

reception@hagaberg.org