Tollare folkhögskola

Plugga i vackra Saltsjö Boo

Tollare folkhögskola är en vacker byggnad som är belägen intill vattnet i Saltsjö Boo. Precis som alla folkhögskolor erbjuder Tollare allmän utbildning med chans att plugga upp låga eller ofullständiga betyg från gymnasiet.

Det finns även chans att studera socialpedagogiska kurser. Det finns många olika inriktningar att välja mellan som bland annat socialpedagogiskt ungdomsarbete för yrkesverksamma och tolvstegsterapeut med KBT-inriktning.

Plugga på distans hos Tollare folkhögskola

Tollare erbjuder vissa kurser på distans.  De har utbildningar om foto och journalistik som är helt och hållet på distans. Samtliga fotokurser är på distans, men om man vill så har man möjlighet att komma till skolan och sitta i något allmänt rum för att få lugn och ro att utföra studierna. Även du som inte pluggar på Tollare kan komma dit och hyra ett rum för en billig peng om 200 kronor per dag, och då ingår dessutom lunch och kaffe.

Vid distansarbete måste du ha en egen dator, stabil internetuppkoppling och diverse annat material som behövs. Vid foto behövs till exempel en kamera.

Men det är inte bara foto som är på distans, utan även tolvstegsterapeut med KBT-inriktning är på distans.

Välj själv om du vill plugga någon kurs som utförs på Tollare Folkhögskola och dess vackra omgivning eller om du vill ha friheten att plugga på distans.

Kontaktuppgifter

tollare folkhögskola

Nummer till skolan

08-505 686 00

Mailadress till skolan

info@tollare.org