Sunderby folkhögskola

En plats för alla slags möten

Sunderby folkhögskola ligger norr i Sverige, närmare bestämt mellan Luleå och Boden. Du väljer själv om du vill plugga på distans eller på plats. Det finns näringsrik och prisvärd lunch att köpa på skolan för dig som väljer att plugga på plats.

Hit är även du som är senior välkommen för att delta i någon av de specialutformade seniorkurserna. En perfekt mötesplats för att hålla hjärnan i trim.

Korta kurser

Det finns olika längder på kurserna som erbjuds på Sunderby folkhögskola. Det finns kurser som är så korta som en timme. Det finns även kurser på 40 timmar och fem dagar. Kanske vill du inte starta en helt ny utbildning utan bara är ute efter att lära dig något nytt. Oavsett är du välkommen till Sunderby folkhögskola.

Vanliga kurser

Givetvis finns det vanliga kurser också. Det finns de kurser som är på heltid, halvtid och de som är på en dag i veckan. Kurserna är bland annat Hundskötare, Gamemaker på distans, Studiehandledare och Yrkesutbildning i konstnärligt arbete. Det är en bred pallet med utbildningar i många olika ämnen. Det finns dessutom seniorutbildningar som SeniorAkademin: Måleri, teckning och högtryck och SeniorAkademin: Bild & Form.

Kontaktuppgifter

sunderby folkhögskola

Nummer till skolan

0920 – 266600

Mailadress till skolan

 info@sunderbyfolkhogskola.se