Åsa folkhögskola

Utbildning som skapar en trygg grund och kompetens

Åsa folkhögskola erbjuder inte bara flertalet olika kurser, utan även olika sätt att studera dessa kurser på. Välj mellan en sommarkurs, distanskurs eller studera på heltid på skolan eller distans. För dig som inte vill studera erbjuder Åsa folkhögskola sina lokaler till uthyrning för konferenser. Skolan är belägen i region Sörmland mellan Katrineholm och Flen.

Utbildning i nästan 150 år

Åsa folkhögskola har funnits i nästan 150 år. Sedan starten har de vuxit, både i storleken på skolan men också antalet utbildningar och elever har ökat. Dessutom har kvaliteten på skolan ökat i och med att de har haft god tid på sig att utvecklas och förbättras.

Men Åsa folkhögskola fokuserar inte bara på att växa själva, utan även att du som individ ska växa med hjälp av deras utbildningar och stödet som finns att få på skolan.

 

Det finns kurser inom dans som till exempel Streetdance Five Styles eller One Style men också en Massageterapeutkurs som är på distans. Givetvis finns det också kurser för dig som behöver plugga upp dina gymnasiebetyg.

Kontaktuppgifter

åsa folkhögskola

Nummer till skolan

0157-695 00

Mailadress till skolan

 info@asafolkhogskola.se